Elektroniske skilte

                    

LED- Pyloner skaber interesse

Billeder frembringer budskaber og information langt hurtigere end en tekst og kan læses af alle uanset baggrund. De visuelle billeder og videoer er spændende og fanger vores nysgerrighed ligesom det er hurtig information som hurtigt har givet os den information som er tiltænkt.

Vores nysgerrighed sørger for at vi får informationen.

Der er masser af information til borgerne.

Vi graver hovedgaden op fra næste uge mandag til torsdag for at reparere vandrør – Brug derfor omfartsvejen i denne periode hilsen Din Kommune…

Der er kommet ny fraktion: Fremover skal Trapez plader i container nr. 47. Din kommune har fundet en aftager til Trapezplader hvorfor vi nu med fordel kan sælge dem til genbrug..

Vores genbrugspladser er et af de mest besøgte steder i kommunen. byens borgere kommer jævnligt på genbrugspladsen, udnyt dette og hæld noget information på dem.

Den korrekte placering af LED skærmen er afgørende.

Det betyder rigtig meget at finde en placering hvor skærmen kan aflæses i længst mulig tid mens kunderne er på pladsen. Det er samtidig vigtigt at det ikke vil forårsage trafikpropper, specielt i de travle perioder.

Vi kommer selvfølgelig gerne med input til placeringer, og med jeres daglige viden om flowet på pladsen finder vi det sted som vil være bedst muligt. Skærmen kan være enkelt siddet eller dobbelt siddet, monteret på en pylon eller mur – lys stander osv.

Informationstavler i alle størrelser – ses let i både kraftig lys og mørke

De energibesparende LED paneler sikrer en god driftsøkonomi ligesom panelerne justerer sig efter sollyset, altså vil man opleve en diskret lys om aftenen og i den mørke tid, og i sollys vil det stadig være en let sag at aflæse budskabet i tekst og billeder.

Det er let at ligge nye informationer i programmet

Det simple brugersystem kører trådløst og giver adgang til flere brugere som kan ligge information op på LED-Pylonen. Det kan styres fra en pc uanset placering, altså kan det ske fra flere forskellige steder og forskellige computere.

Se brochure vedr. LED polyner her