Monarch Motorvejsrestauranter

                    

Monarch`s restauranter der er beliggende overalt langs de danske motorveje valgte en kvalitetsløsning fra Euro-Flex på deres terrasser.

Parasollerne er en kvalitets parasol model Erhverv hvortil der kan leveres reservedele i form af både stænger og nyt dug således det er en løsning der vil holde mange år, også selvom der opstår uheld. Parasolløsningen danner en afgørende effekt på terrasserne således det er indbydende og hyggeligt for Monarch`s kunder at spise sin mad, pragtfuldt for familier med børn der kan lege på legepladsen. På en lun dag hvor der kommer nedbør vil parasollerne fungere som paraply.

EasyRoll parasolfoden gør at parasollerne kan flyttes hen hvor man ønsker det og låses således det er stabilt. Logo kappen på EasyRoll kan udskiftes således man også her opnår en flot løsning i mange år. Kappen kan skiftes efter ønske og behov. Euro-Flex har leveret løsningen komplet med logo på både parasoller og parasolfødder. Kør ind på en Monarch restaurant og se løsningen, vi kommer gerne med forslag til hvordan man kan forny terrasser, butiksområder, centertorve, udendørsrestauranter etc.