Om Euro-Flex

                    

Producent  og leverandør af fleksible og innovative skilte systemer

Opstarten af virksomheden handlede om en mariehøne og opgaven der gik ud på at beskytte børn i institutioner mod solen.
Tilbage i 2001 grundlagde Karin Jensen og Søren Nielsen firmaet SK Handel, salg af parasolsystemer på hjul til institutioner og børnehaver i Danmark. Parasolfødderne ( nu kendt som Easy Roll ) var dengang håndmalede, hvor motivet var designet som henholdsvis en mariehøne, en bi eller som en blomst. Virksomheden voksede ret hurtigt, og interessen for Easy Roll systemet bredte sig til detailhandlen, samt til restaurationsbranchen, hvor man også havde efterspurgt en parasolfod som både var indbydende at se på og sidst men ikke mindst var arbejdsmiljøvenlig.

I 2005 samtidig med at Bjarne trådte ind i virksomheden, gik Summerlife Danmark ind som leverandør af skilte systemer til Kommunale genbrugspladser under mottoet ” vi vil være bedst til genbrugspladser ” hvilket selvfølgelig er krævende, men samtidig er det også en positiv udfordring, som hele tiden holder os i gang med nye ideer.

I 2010 er vort hovedkoncept skiltesystemer.
Vi arbejder konstant på at forbedre konceptet og udarbejder nye ideer, således at der sker en naturlig og kontinuerlig udvikling af vore produkter.
Denne kontinuerlige proces har da også gjort, at vi har valgt at ændre firmanavnet endnu engang for at den skal passe til vores gøremål, som udover skiltesystemer, udvikling af nye fleksible løsning og produkter til Easy Roll, stadigvæk omfatter parasoller etc.

Den lille mariehøne er stadig et kendetegn for produkter fra Euro-Flex. Innovation er frøene i Euro-Flex.