Rådgivning

                    

Gode spørgsmål kræver gode svar, udfordrende processer kræver gode partnere med specifik og jordnær viden.

Vi har opbygget en bred viden og kompetence omkring genbrugspladser igennem vores talrige besøg, og leverancer af skilte systemer samt løsninger til genbrugspladser rundt i hele Danmark.
Der er mange punkter der skal tages hånd om, tages stilling til med etablering/ renovering af en ny genbrugsplads . Sjældent kan man benytte sig af en standard løsning, da der simpelthen ikke findes en standard løsning. Dog er der afprøvet og gjort en masse rundt omkring på både nye og ” gamle ”genbrugspladser, som har haft de samme udfordringer som i står med, eller kommer til at stå med, det er her vi mener at kunne gøre en forskel.

Vi er ikke ingeniører eller arkitekter hos Euro-Flex, men vi er praktikere og har stor viden og kompetence på området, når der skal kigges på både arbejdsgange og arbejdsmiljø. Vi har respekt for budgetter og vi har forstand på at konstruere, og vi har fundet dette område omkring affald og miljø så spændende, at vi sidder med en masse god interessant viden, som vi har samlet sammen og er parate til at dele med jer. Der tages mange beslutninger i den tidlige fase hvor man begynder at ” forme ” pladsen som får afgørende betydning for funktionaliteten i det endelige projekt.

Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde af indspark til jeres nye spændende projekter.