Sikkerhedsværn/ Truckværn

                    

Sikkerhedsværn/ Truckværn

Nyt produkt på markedet til sikkerhedsværn/ Truckværn

Produktet som er en plasttype kaldet Memaplex, er specielt udviklet til formål som værn mod køretøjer, trucks og så videre. Sikkerhedsværnet er udformet som pullerter, barriere, fendere og så videre. Man kan bedst beskrive Memaplex som en plast polymer med indbygget hukommelse som betyder, at i stedet for at blive deform ved påkørsler som stålrælinger eller andre plast typer vil blive, så retter denne plast type sig tilbage til dets oprindelige form. Dette gør produktet unikt i forhold til hvad der ellers findes på markedet i dag. Memeplex kræver ingen form for vedligeholdelse som maling, smøring osv.

 

Afskærmning med barrier ved nedsænkede containere.

Loven foreskriver at der skal være afskærmning/ stakit når der er risiko for at kunne falde ned for eksempel i forbindelse med sortering af affald i nedsænkede containere. Der er i loven beskrevet den nøjagtige sammenhæng, hør mere om lovkravene ved at kontakte Arbejdstilsynet.

Barrieren modstår mindre påkørsler, også påkørsel af en gummiged når den bruges til at ”trykke” i containerne. Hele hegnet giver efter og retter sig op igen når trykket fjernes fra barrieren.

Barrieren til afskærmning ved nedsænkede containere kan leveres og monteres i ønskede længder samt kan man vælge om man ønsker 1 – 2 eller 3 gelændere.

Kontakt os for projektering og yderligere information.

 

Pullerter til afskærmning/ beskyttelse af et område eller bygninger etc.

Pullerter er et godt værn til at afskærme et område fra køretøjer, eller til beskyttelse af master, bygninger og så videre. Det er sjældent der opstår skader på pullerten, det samme gælder køretøjet/ traileren som foretager påkørslen da pullerten giver efter og retter sig efterfølgende op igen..

Kontakt os for yderligere information.

 

Truck stop – Lastbil stop

Truck stop er ideel til distributions- og lager lokationer. De finder også anvendelse mange andre steder som f. eks. Container pladser.
Høj synlighed og markeringer betyder at de kan ses af chaufører og andre trafikanter i bil elelr til fods.
Truck stoppet fæstnes i underlaget 5 steder og er fremstillet af genbrugsmaterialer.

Ligger i målene: L. 1000mm x D. 300mm x H. 150mm – vægt 25 kg.