Vedligehold/Service/Montage

                    

Montage:

Når Euro-Flex leverer skilte til en ny eller eksisterende genbrugs plads, så har vi forinden altid været forbi og gennemgå med dig og dine medarbejdere, hvordan i får mest muligt ud af jeres nye skilte samt hvordan de skal stå. Skiltene kan stå i Easy Roll skiltefødder hvilket ikke kræver nogen form for montage, det samme skilt kan også monteres i måske en fjeder station eller stationær, silo beslag, disse kræver montage da de skal boltes i underlaget for at sidde stabilt.

Euro-Flex kan montere skiltene så leveringen er fuldendt og klar til brug til den aftalte dato. Husk også at der er mulighed for af lave en efterfølgende vedligeholdsaftale hvor vi kommer fysisk rundt på pladsen og laver en gennemgang med afsluttende rapport med mangler/ reparationer som du efterfølgende så kan vælge at få udbedret helt eller delvist. Forhør nærmere omkring sådan en uforpligtende aftale.

Vedligehold

Euro-Flex tilbyder at udføre opgraderende arbejde i forbindelse med skilte.

Det kan omhandle alt fra omkonstruering af eksisterende skilte til udskiftning af tekster på fraktionsskilte/ informationsskilte – isætning af nye informationer i A-skilte eller måske helt andre opgaver man ønsker at uddelegere af en eller anden årsag.

Aftalen kan skrues sammen på forskellig vis, om man ønsker en årlig ” fast ” udgift til dette eller alternativt en serviceaftale, hvor der betales en km-takst, time pris samt forbrug af materialer efter behov.

Vi vil se frem til at diskutere netop Deres behov på dette felt så De sikre en pæn og imødekommende genbrugsplads med gode informative skilte uden tape eller påsætning af papir fordi teksten skulle ændres.

Kontakt os for en uforbindende snak ønsker og behov.

vedligeholdskasse

Vedligeholdelseskasse

Vedligeholdskassen indeholder de fornødne værktøjer som skal bruges til at vedligeholde skiltene med. Der er ligeledes bolte og skruer i kassen, samt kan der fyldes ekstra i hvis det ønskes af andre værktøjer til andre formål.

Bestillingsnr. 900900