Ikast-Brande Kommune


Nye fraktionskilte til Brande Genbrugsplads (juni 2018)
Ikast-Brande kommune har 4 genbrugspladser i hhv. Ikast, Brande, Boarding og Nørre Snede.

I marts 2017 blev Brande genbrugsplads genindviet efter en større renovering, hvor blandt andet en række containere er blevet nedsænket, så brugerne slipper for tunge løft samt er et ubemandet afsnit blevet etableret, som fremover har åbent fra kl. 8-20 alle ugens syv dage.
I juni 2018 fik pladsen også en opgradering på skiltesiden, hvor vi Euro-Flex blev de heldige leverandører af skiltene.

Skilteløsningen på Brande genbrugsplads
På genbrugspladsen i Brande har vi leveret og monteret følgende skilteløsninger:

Ved genbrugspladsens nye nedsænkede containere har vi monteret vores Trekantmast (Stor) med en påsvejst vippefod. Et par af de monterede trekantmaster er desuden med svingskilt, så fraktionen hurtigt kan åbnes og lukkes, når der er behov for dette.

Ved pladsens fritstående containere har vi monteret vores Trekantmast (Stor) uden sving på vores Easy Roll Stationær med 2 x dobbelt beton. Ved pladsens siloer med haveaffald, mursten, beton og lignende har vi monteret vores Standard skilt (Stor) i vores Silobeslag (vinkel) samt Easy Roll stationær med dobbelt beton + Standard Skilt (stor).

Ikast-Brande Kommune har ligesom mange andre kommuner valgt at skifte over til KL, Dansk Affaldsforening og Miljøstyrelsens nye piktogramsystem på deres genbrugspladser. Vi har i den forbindelse stået for opsætning + print/tryk af de nye skilteplader til genbrugspladsen i Brande.

Håbet er, at de nye skilte på Brandes genbrugsplads skal gøre sorteringen af affald mere overskuelig for brugerne, så der sorteres bedre og mere affald bliver genanvendt.

Posted in Favorit, Referencer.