Vi er danske og udvikler selv

Vi er en dansk virksomhed som udvikler, producerer og sælger skiltesystemer til kommuner, affaldsselskaber og industri. Vi har i årenes løb serviceret mange forskellige kunder, hvilket gør at vi har mange erfaringer og stor know-how at trække på, når vi får en ny skilteopgave.

Euro-Flex ejes af Bjarne Kristensen og har eksisteret siden 2001. Virksomheden har kontor og produktion i Agerbæk (mellem Esbjerg og Grindsted), hvor samtlige af virksomhedens produkter produceres og færdigmonteres. Vi udvikler selv alle vores skiltesystemer og har en række unikke skilteløsninger at tilbyde.

Vores skiltesystemer sælges udelukkende gennem os.

Ekspert i skilte til genbrugspladser

Vi udvikler selv alle vores skilte og har særlig stor ekspertise inden for skilteløsninger til genbrugspladser.

Igennem vores mange besøg og leverancer af skilteløsninger til genbrugspladser i hele Danmark har vi opbygget en bred viden om, hvad sikker og god skiltning er, og har vi tilegnet os stor know-how om dagligdagen på en genbrugsplads.

Vi forstår og kender pladspersonalets arbejdsgange, brugernes vaner og uvaner, vigtigheden af sikkerhed på pladsen, og ikke mindst hvad god infrastruktur på pladsen betyder. Og det hele er bare vigtigt - det hænger sammen.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores eksisterende skiltesystemer samt på at udvikle nye smarte løsninger til fremtidens genbrugsplads. Og vi er altid klar på en ny udfordring - så ring endelig!