Randers Kommune

Tekst og billeder på vej!

Randers Kommune har valgt at opgradere skiltene på deres genbrugspladser over hele linjen, og den første af i alt 4 pladser er nu på plads. Randers Kommune valgte allerede for et par år siden at undersøge på markedet hvad der fandtes af skilte systemer til genbrugspladser. Det var her de valgte at afprøve Standard skiltet på Easy Roll, det tiltalte dem at kunne flytte rundt på deres skilte, samt at det også var fleksibelt så det kunne indstilles i højden så det kunne blive mest muligt synligt for borgeren uanset placeringen af skiltet.

Efter at have afprøvet skiltet og Easy Roll skiltefoden som havde vist sig at opfylde de ønsker og forventninger der havde været, set fra både kommunikations siden men også fra pladsfolkenes side hvor arbejdsmiljøet er vigtigt ligesom håndteringen skal være hurtig og enkelt i pressede situationer. Derfor besluttede man sig for at ville bruge Euro-Flex skiltesystemet. Piktogrammerne som er brugt på skiltene er leveret af Randers Kommune som selv har udviklet piktogrammerne. Man har valgt fortsat at bruge en lokal leverandør af påsætning af tekster og print på skiltene, Euro-Flex har leveret de pulverlakerede skilteplader direkte til den lokale skiltemand som efter at have påsat teksten leverer pladerne på genbrugspladsen til montering, en løsning Euro-Flex ofte har været en del af og som kan fungere rigtig godt.

Er der yderligere spørgsmål omkring driften og brugen af genbrugsstationen eller har man interesse i at kunne benytte piktogrammerne til fraktionerne, kan Helle Jørgensen – Affaldskontoret – Randers Kommune kontaktes.

Odense Renovation

Lorem ipsum dolor sit amet, maecenas ultricies at ac, elit id molestie sit libero mauris, non morbi integer natoque interdum sed erat. Porttitor mauris a ut. 

Læs mere

Odense Renovation

Lorem ipsum dolor sit amet, maecenas ultricies at ac, elit id molestie sit libero mauris, non morbi integer natoque interdum sed erat. Porttitor mauris a ut. 

Læs mere

Posted in Referencer.