Montering og levering

Vi samler og færdigmonterer selv alle vores skilteløsninger – enten i vores produktionshal i Agerbæk eller ude på selve pladsen - det afhænger af den valgte skilteløsning. På den måde sikrer vi, at alle vores skilte er, som de skal være, inden de tages i brug på pladsen.

Mange af vores skilteløsninger kan vi levere færdigmonteret og klar til brug direkte fra os. Dette gør sig bl.a. gældende ved vores skilteløsninger på Easy Roll. I skal blot afvente leveringsdato og ”rulle” skiltene på plads, når de bliver leveret af vores fragtmand.

Nogle af vores skilteløsninger kræver dog, at vores montagehold kommer ud på pladsen og færdigmonterer skiltene på stedet. Dette gør sig bl.a. gældende ved vores skilteløsninger, hvor skiltet skal monteres i et stationærbeslag eller silobeslag. Disse kræver montage, da de skal boltes i underlaget eller muren.

Vi lægger stor vægt på at montere og levere vores skilteløsninger til den aftalte dato og overholde opsatte deadlines.

½ års eftersyn

Vi anbefaler altid vores kunder at tilvælge vores ½ års eftersyn, når vi leverer en skilteløsning til en ny eller renoveret genbrugsplads. Man tror det ikke, men meget kan ske på et halvt år, og ligesom så meget andet skal et skilt lige ”sætte sig”.

Ved et ½ års eftersyn kommer vi ud og gennemgår pladsens skilte én for én. Vi tjekker om alt er, som det skal være, og hvis ikke skifter og efterspænder vi, hvor det er nødvendigt.

Vedligehold af skilteløsning

Selvom der i disse år sælges meget som værende ”vedligeholdelsesfrit”, har vi hår nok på brystet til at indrømme, at en sådan ting findes ikke. Alt skal vedligeholdes og eftertjekkes med jævne mellemrum – også vores skilteløsninger.

Vi har naturligvis lagt stor vægt på at udføre vores skilteløsninger i så solide, langtidsholdbare materialer som muligt, men helt vedligeholdelsesfri er de altså ikke. Der vil med tiden forekomme slitage og skader på skiltene som følge af vind og vejr, påkørsler og bare generelt hård brug. Det er derfor meget vigtigt, at skilteløsningerne tjekkes og efterspændes med jævne mellemrum.

Vedligeholdeslsesaftale

Hvis du er kunde hos Euro-Flex har du mulighed for at lave en vedligeholdelsesaftale med os, hvor vi udfører vedligeholdende arbejde på jeres skilteløsninger.

Vedligeholdelsesaftalen kan sammensættes, så den passer præcist til jeres behov. Det kan være, at I ønsker at afsætte et årligt beløb til vedligeholdelse af skilte, det kan være, at vi aftaler, at vi skal kigge forbi 1-2 gange årligt, hvor der betales en km-takst, timepris samt forbrug af materialer efter behov – altså billigst efter regning.

Hvis I er interesseret i en vedligeholdelsesaftale, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Hvorfor vedligehold?

Det er vigtigt at vedligeholde en genbrugsplads’ skilteløsninger af flere grunde. Først og fremmest for pladspersonalets og brugernes sikkerhed. Der er smæk på vinden derude, og skiltene er under konstant belastning og kan i værste fald vælte, hvis de ikke efterses og vedligeholdes.

Udover at sikre pladsen, dets personale og brugere gør flotte velholdte skilte også en genbrugsplads meget mere imødekommende. Vi kender det alle, ting bliver ofte behandlet efter, hvordan det ser ud. Så hvis skilte er skæve og påklistret med tape, bliver de og pladsen ofte også behandlet derefter.

Sidst men ikke mindst har vi erfaret at med bare en smule vedligehold og eftersyn, kan mange skiltes levetid forlænges markant. Eksempel vis leverede vi de første skilte til Esbjerg Kommune tilbage i 2009. Esbjerg Kommune har helt fra start haft en løbende vedligeholdelsesaftale med os. Flere af pladserne er blevet renoveret i tidens løb og fået nye skilteløsninger fra os, men rigtig mange af skiltene fra 2009 er stadig i brug på pladserne og virker upåklageligt. Så ved at give skiltene jævnligt vedligehold og ”kærlig omsorg”, er der uden tvivl en økonomisk gulerod.