FORS A/S


Fraktionsskilte til Tølløses nye genbrugsplads (juni 2020)
FORS A/S håndterer affald for Holbæk kommune og står for driften af kommunens 5 genbrugspladser i hhv. Tornved, Jernløse, Tølløse, Holbæk og Orø.

Tilbage i december 2019 blev vi valgt af FORS til at levere skilteløsningerne til deres helt nye genbrugsplads i Tølløse.

FORS havde fra start en klar vision for den nye plads – NEMHED. Affaldssorteringen skulle gøres nem for brugerne.

Sammen med FORS fik vi os hurtigt sporet os ind på, hvilke af vores skilteløsninger, der ville passe på pladsen, og som ville gøre affaldssorteringen hurtig og nem for brugerne.

Vi fik tegnet en skilteplade og skiltegalge i den ønskede størrelse, og produceret en prototype, som blev sendt til test og godkendelse hos FORS. Skiltet var præcis, som de havde ønsket, og vi satte gang i produktionen.

Fredag d. 12. juni 2020 efter et par måneders arbejde kunne portene til Tølløses nye genbrugsplads på Digemosevej endelig åbne for dens brugere.
En topmoderne genbrugsplads med skilteløsninger der er gennemtænkt ned til den mindste detalje både mht. funktionalitet og design.

Skilteløsningen på Tølløse genbrugsplads
På den nye genbrugsplads i Tølløse har vi leveret og monteret følgende skilteløsninger:

Ved genbrugspladsens 17 nedsænkede containere har vi monteret vores trekantmast på et gravbeslag med vip således, at skiltet kan lægges ned.
8 af trekantmasterne er desuden udstyret med et svingskilt, så fraktionen hurtigt kan åbnes og lukkes af pladspersonalet, når der er behov for dette.

Ved pladsens 17 fritstående containere har vi monteret vores trekantmast på vores smarte Easy Roll Stationær med 2 x dobbelt beton.

Derudover har vi udviklet et specialbeslag til pladsens forskellige mini-containere, så fraktionsskiltet sidder sikkert fast, men samtidig er nemt at flytte og håndtere for pladspersonalet, når containerne skal tømmes.

Til pladsens øvrige fraktioner ved eksempel vis siloer og i bygninger har vi leveret løse skilteplader til montering på væg eller mur.
Skiltenes grafiske udtryk har FORS haft PN Kommunikation til stå for. Vi har i den forbindelse sørget for selve printarbejdet af skiltepladerne – print af lidt over 100 skilteplader.

Posted in Favorit, Referencer.